Κουβανοί ογκολόγοι σχολιάζουν

Mariela GarciaΗ ιατρός Μαριέλα Γκαρσία, προϊστάμενος των κλινικών εργαστηρίων – Λαμπιοφαμ/:

Προσεκτικά και ενδελεχώς διερευνήσαμε το μηχανισμό δράσης στα επιθηλιακά κύτταρα των καρκινικών κυττάρων του ανθρώπου. Οι χαμηλές συγκεντρώσεις του φυσικού εκχυλίσματος οδήγησε σε προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο μέσω μιτοχονδριακής αποσταθεροποίησης της εσωτερικής μιτοχονδριακής μεμβράνης.
Αυτά τα αποτελέσματα παρουσίασαν την πρώτη πειραματική απόδειξη για τη χρηση του δηλητηρίου για θεραπευτικούς σκοπούς και για το μηχανισμό δράσης, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στην ανάπτυξη και στη μετάσταση των όγκων.


FabioΙατρός Φάμπιο ντε Χέσους Λινάρες,  Фабио де Хесус Линарес, Επικεφαλής της ομάδας που δημιούργησε το φυσικό προϊόν «Vidatox”:

Διεξήχθη εξέταση φαρμακοπαροκολούθησης, είδος εξέτασης μιας σειράς περιπτώσεων – σε 2261 ασθενείς, που διαγνώστηκαν με 33 τύπους κακοηθειών, οι οποίοι προσέφεραν εθελοντική συμμετοχή στις ιατρικές υπηρεσίες του LABIOFAM Enterpreneurial Group.
Μετά την συμπερίληψη του Vidatox, σε πάνω από το 70% των ασθενών που αξιολογήθηκαν, παρατηρήθηκε θετική εξέλιξη της θεραπείας, η λειτουργική ικανότητά τους αυξήθηκε, o πόνος μειώθηκε ή εξαφανίστηκε.


Nudis ZamoraΙατρός Νιούντις Ζαμόρα,  κορυφαία κουβανή ειδικός στους όγκους στο κεφάλι σε παιδιά και εφήβους:

Αντικειμενική ανταπόκριση του όγκου παρατηρήθηκε στην πλειοψηφία των μικρών ασθενών- με μειωμένο μέγεθος του όγκου έως 64,2%. Εξέλιξη /ανάπτυξη/ του όγκου διαπιστώθηκε μόνο σε 7,4% των ασθενών, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις παρατηρήθηκε καλή και σημαντικά θετική επιρροή. Σημειώθηκε σημαντική  βελτίωση στην ποιότητα της ζωής των παιδιών, που εκφράζεται στην επιστροφή στις καθημερινές και σχολικές δραστηριότητες /σε κάποιες περιπτώσεις επρόκειτο για παιδιά, ήδη ακίνητα και καθηλωμένα σε ανπηρική καρέκλα/.


DomingezΙατρός Μαρία Ντομίγγες, ανοσολόγος και ογκολόγος – ειδικός στον καρκίνο του μαστού:

Όλα όσα ειπώθηκαν από τους συναδέλφους μου εξηγούν τη δράση του δηλητηρίου από τον λεγόμενο μπλέ σκορπιό. Μαζί, οι ιδιότητες των πεπτιδίων στο δηλητήριο αυτό έφεραν και φέρουν αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία έδειξαν – τα πεπτίδια είναι ελπιδοφόρα για την ανάπτυξη νέου προϊόντος κατά του καρκίνου, το οποίο πρέπει να παρεμβαίνει στην αγγειογένεση, την κυτταρική επιβίωση και στην απόπτωση κατά την ανάπτυξη του καρκίνου.
Πολύ μεγάλη σημασία έχει το «Vidatox» σε ασθενείς που παρουσιάζουν ύφεση  /στους λεγόμενος πια πρώην καρκινοπαθείς/, που πια θεωρούνται άνθρωποι υγιείς και που πέρασαν από όλα τα στάδια θεραπείας – χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, εφαρμοζόμενη ορμονοθεραπεία/. Για αυτούς το «Vidatox» αποτελεί φύλακας, ο οποίος θα καταπολεμά την επιστροφή του καρκίνου!