Ο ειδικός σας συμβουλεύει

Ο Δρ Fabio de Jesus Linares Passos, διευθυντής των εργαστηρίων «Labiofam» – υποκατάστημα Cienfuegos, Κούβα:

«Το Vidatox βελτιώνει την ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών»

Fabio

Είμαστε οι μοναδικοί άνθρωποι, οι οποίοι δουλεύουμε με τους σκορπιούς. Το κάνουν και στην Κίνα και στις ΗΠΑ, αλλά εκείνοι χρησιμοποιούν δύο διαφορετικά είδη. Ο σκορπιός, ο οποίος ερευνάται από τους κινέζους έχει πολύ ισχυρές δυνατότητες επίδρασης, αλλά έχει ανάγκη από περαιτέρω έρευνες. Οι αμερικάνοι από την άλλη έχουν επικεντρωθεί σε είδος, το οποίο ζει στο Ισραήλ και το δηλητήριο του οποίου είναι αποτελεσματικό πάνω σε όγκους, που βρίσκονται συγκεκριμένα στον εγκέφαλο. Ενώ το δηλητήριο του δικού μας Rhopalurus junceus βρίσκει μόνο του τον καρκίνο, όπου και αν έχει εμφανιστεί στον οργανισμό και του επιτίθεται. Επιπροσθέτως έχει και ισχυρή αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση. Ήτοι 3 σε 1. Επιτρέπει ακόμα και σε ασθενείς σε προχωρημένο στάδιο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να σταματήσουν την μορφίνη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το Vidatox εφαρμόζεται επιτυχώς σε 17 χώρες της Αμερικής, Ασίας και της Αφρικής. Τώρα μέσω της Βουλγαρίας εισχωρεί και στην Ευρώπη

Στο VIDATOX PLUS πραγματοποιήσαμε κάποιες τροποποιήσεις και διατηρήσαμε την αποτελεσματικότητά του. Το ενεργό φαρμακευτικό συστατικό του παραμένει τοδηλητήριο του μπλε σκορπιού, το οποίο στραγγίζεται ανά σταγόνες από την ουρά του μέσω ηλεκτρονικού παλμού. Αυτό αφορά μόνο το είδος Rhopalurus  junceus, Το δηλητήριο αυτό είναι υπέροχο! …  Συλλέγουμε τους σκορπιούς στα εργαστηριακάκέντρα, που έχουν ανοίξει σε κάθε επαρχεία της Κούβας. Σημειώνουμε εκείνους, από τους οποίους έχουμε ήδη εξάγει το δηλητήριο και τους αφήνουμε ελεύθερους. Αυτό είναιένα οικολογικά ανανεώσιμο έργο, το οποίο προστατεύει το περιβάλλον.

Το προϊόν εξάγεται και παράγεται εύκολα, είναι οικολογικό, δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες και πάντα βοηθάει τον ασθενή. Εμείς προσπαθούμε να μην λέμε ότι θεραπεύει τον καρκίνο και το συνιστούμε ως βοηθητικό μέσο προς την βασική θεραπεία. Αλλά έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στις μέχρι σήμερα 15ετής έρευνες, οι οποίες αποδεικνύουν ότι το Vidatox στις περισσότερες των περιπτώσεων σταματάει την ανάπτυξη των όγκων. Στο 75 % των ασθενών έχουμε θετική επίδραση.

Στην ουσία ο καρκίνος γεννιέται με την γέννηση μας. Αν θα αναπτυχθεί ή όχι εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες. Το πιο σημαντικό είναι η πρώιμη διάγνωση για να μπορούν να ληφθούν μέτρα εγκαίρως. Ο στόχος είναι με σκευάσματα όπως το Vidatox Plus να μετατρέψουμε την ασθένεια αυτή σε απλός χρόνια και ελεγχόμενη – αυτή είναι η κατεύθυνση μας. 

Υπάρχουν στοιχεία από την εποχή του Κολόμβου, τα οποία δείχνουν ότι οι ινδιάνοι, οι οποίοι ήταν εγκατεστημένοι στο νησί και βρέθηκαν από τους Ισπανούς, θεράπευαν έλκη και όγκους με τσίμπημα του μπλε σκορπιού. Στη παραδοσιακή μας ιατρική υπάρχουν κάποιες παλιές συνταγές για το βράσιμο ουρών από μπλε σκορπιό ή για την τοποθέτηση τους στις κοιλιές των παιδιών με προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα.

Σε γενικές γραμμές, το είδος Rhopalurus junceus ζει απομονωμένο από τους ανθρώπους – δεν είναι όπως άλλοι σκορπιοί, οι οποίοι εισέρχονται σε αγροτικές κατοικίες. Στην Κούβα υπάρχουν συνολικά 47 είδη σκορπιών, 32 από τα οποία βρίσκονται μόνο στο νησί μας. Ένα από αυτά είναι και το Rhopalurus junceus.

Στο εργαστήριό μας, όπου εξάγουμε το δηλητήριο, συνήθως συλλέγονται 3 000 – 4 000 τέτοιοι σκορπιοί. Έχουμε επτά εργαζόμενους – έξι γυναίκες και έναν άνδρα, οι οποίοι τους έχουν συνηθίσει αρκετά και δεν τους φοβούνται. Προς το παρόν δεν είχαμε κανένα ατύχημα. Οι σκορπιοί ταΐζονται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ μία φορά το μήνα στραγγίζουμε μερικές σταγόνες δηλητήριο. Ή για να το θέσουμε αντιεπιστημονικά – τους αρμέγουμε. Σημειώνουμε εκείνους, από τους οποίους έχουμε ήδη εξάγει το δηλητήριο και τους αφήνουμε ελεύθερους. Η σήμανση μας βοηθά να μην πιάσουμε ξανά κάποιον, που ήδη έχουμε χρησιμοποιήσει.

Η αναπαραγωγή τους είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η εγκυμοσύνη μπορεί να διαρκέσει από 1 – 2 μήνες μέχρι και 5-6. Η θηλυκή μόνη της ρυθμίζει την περίοδο αυτή ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες – αν έχει αρκετή ζέστη και υγρασία, αν υπάρχει αρκετή τροφή κτλ. Με τη γέννα συνήθως δίνει ζωή σε 45 με 90 μικρά. Αρχικά είναι πορτοκαλί και στρογγυλά. Τρέφονται για δύο εβδομάδες με τα εγχώρια αποθέματα τους από πριν τη γέννηση. Στην περίοδο αυτή συγκεντρώνονται πάνω στην μητέρα και κατεβαίνουν μόνο όταν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν μόνα τους την ζωή. Ο θρύλος λέει ότι την τρώνε, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Οι σκορπιοί έχουν νυχτερινή ζωή. Αν πάτε στο εργαστήριο τη νύχτα χωρίς να ανάψετε το φως, θα ακούσετε κρότους, παρόμοιους με τους ήχους που βγάζει η όρθια κόμπρα. Έτσι κροταλίζουν τα πιατίνια, που έχουν οι σκορπιοί στην κοιλιά. Αλλά αν ανάψετε το φως, ο ήχος σταματά.

Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά στην έρευνα, αλλά είναι γεγονός ότι το «Vidatox» βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της ζωής των καρκινοπαθών. Αρχικά, όταν ήμασταν ακόμη στην πρώτη φάση της μελέτης του, πιστεύαμε ότι επιδρά θετικά μόνο σε όγκους του εγκεφάλου. Όμως ήδη διαπιστώσαμε ότι δρα ευεργετικά σε όλες τις κοινές μορφές καρκίνου – του εγκεφάλου, του μαστού και του προστάτη, του παχέος εντέρου, των πνευμόνων…

Η δοσολογία του σκευάσματος μας εξαρτάται από τη φάση της νόσου. Αν το άτομο ήδη χρησιμοποιεί μορφίνη, είναι αναγκαίο να πίνει 5 σταγόνες «Vidatox» κάθε 4 ή 5 ώρες. Οι παρατηρήσεις μας σε αυτές τις περιπτώσεις δείχνουν ότι πολύ σύντομα ο ασθενής ανακάμπτει, μπορεί να σταματήσει την μορφίνη, ο πόνος εξαφανίζεται και ξεκινά μια γενικευμένη δυνάμωση του οργανισμού. Σύμφωνα με τα στάδια της βελτίωσης, η δόση αραιώνεται.