Πώς VIDATOX® plus καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα

Ο όγκος χρειάζεται τροφή για να αυξάνεται

Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε γιατί τα καρκινικά κύτταρα αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς και με ποιο τρόπο ο όγκος γρήγορα αναπτύσσεται – παραστατικά απεικονίζεται πώς τα κακοήθη κύτταρα τρώνε τα περιβάλλοντα υγιή κύτταρα και πόσο γρήγορα ο όγκος μπορεί να αναπτυχθεί, απορροφώντας τον περιβάλλοντα φυσιολογικό ιστό.

Η ανάπτυξη του όγκου /στη συγκεκριμένη περίπτωση εγκάρσια τομή καρκίνου του πνεύμονα/ επιρρεάζει και τα περιβάλλοντα νεύρα και με αυτόν τον τρόπο πόνο στην περιοχή του πνεύμονα. Ο απλός ιστός χαρακτηρίζεται από καλό κορεσμό από αιμοφόρα αγγεία, τα οποία τους παρέχουν όλα όσα είναι απαραίτητα. Αυξανόμενος, ο όγκος «αφομοιώνει» το δίκτυο αιμοφόρων αγγείων και αυτό μετατρέπεται σε μια σταθερή ροή παροχής αίματος – Αυτή η διαδικασία ονομάζεται σχηματισμός νέων αιμοφόρων αγγείων, που οδηγούν το αίμα άμεσα στον όγκο και λειτουργούν για τον καρκινικό σχηματισμό.

VIDATOX ® plus – δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων

VIDATOX ® plus μπλοκάρει και διακόπτει τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων για τον καρκινικό όγκο.

Τα πέντε πεπτίδια πρωτεΐνης, που περιέχονται στο δηλητήριο του μπλε σκορπιού παίζουν το ρόλο της λεπίδας, που διαπερνά τα κακοήθη κύτταρα- αυτά τα πεπτίδια προσκολλώνται σφιχτά στον κακοήθη όγκο /κατέχουν καταπληκτική επιλεκτικότητα να μην «ενδιαφέρονται» από οποιαδήποτε άλλα κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα/. Μπλοκάρονται τα αιμοφόρα αγγεία, τα οποία τρέφουν τον όγκο, όπως και την ικανότητα του κακοήθη σχηματισμού να σχηματίζει νέα αιμοφόρα αγγεία και την τροφοδοσία του και αρχίζει διαδικασία βαθμιαίας προσβολής, αποδόμησης και συρρίκνωσης του όγκου αυτού.

Συγχρόνως, το VIDATOXS ® Plus βοηθά την υποστήριξη και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, επιτρέποντας στα υγιή κύτταρα να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη αντίστασης.

VIDATOX ® plus βοηθά στην ενίσχυση του ανθρώπινου οργανισμού

Η εικόνα στο άνω κλινικό γράφημα δείχνει την αρχική διαδικασία αποκατάστασης των καλοηθών κυττάρων και την αργή και σταδιακή μείωση και εξαφάνιση του όγκου.

Οι εξετάσεις σε αυτό το στάδιο δείχνουν επίσης σημαντική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος κατά την διάρκεια των πειραματικών δοκιμών και παρατηρήσεων, όπως σε πειραματόζωα, έτσι και στη συνέχεια, στην κατάσταση των ασθενών, εθελοντών, στους οποίους είχε χορηγηθεί το διάλυμα από μπλε σκορπιό. Κατά το χρόνο αυτό ήδη εμφανίζονται και οι άλλες ουσίες στο VIDATOXS ® Plus, που έχουν αντι-φλεγμονώδη και αναλγητική δράση. Γενικώς, ο οργανισμός εισέρχεται σε μία φάση ύφεσης.