Τι είναι το Vidatox?

Vidatox

Το Vidatox είναι ήδη μύθος παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας – λόγω των αποδεδειγμένων ιδιοτήτων του στην μάχη με τον καρκίνο (είναι το πρώτο στο κόσμο εις βάθος μελετημένο και αναλυμένο προϊόν από συγκεκριμένα είδη δηλητηρίων και από την επίδραση της διάσπασης που έχουν πάνω στα καρκινικά κύτταρα). Η εφαρμογή αυτού του είδους προϊόντων στην μάχη και την θεραπεία του καρκίνου αρχίζει από το 1991 Τότε, η ερευνητική ομάδα συνέχεια Debin y col για πρώτη φορά απέδειξε, ότι η χορήγηση του δηλητηρίου του σκορπιού Leirus quinquestriatus κατέχει έντονη αντικαρκινική δράση και αναστέλλει τους εγκεφαλικούς όγκους. Μερικοί ακόμα επιστήμονες διεξάγουν πειραματικές αντικαρκινικές έρευνες προς την ίδια κατεύθυνση.
Για την Κούβα, αυτές οι επιστημονικές ανακοινώσεις προκαλούν συγκεκριμένο επιστημονικό ενδιαφέρον προς τον «ιδιόκτητο» μπλε σκορπιό του είδους Rhopalirus junceus – αυτό το δηλητήριο του νησιού χορηγήθηκε ως θεραπευτικό σκεύασμα από τις αρχές του 19 αιώνα. Μετά από χρόνια εκτεταμένης έρευνας και ανάλυσης, το Vidatox εμφανίζεται ως σοβαρά εξετασμένη και αποδεδειγμένη επιπλέον ευκαιρία για τον αγώνα με την παθολογία.

Στην Κούβα, υπάρχουν 32 είδη και υποείδη σκορπιού, αλλά μόνο το Rhopalirus junceus χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική της χώρας.

Το Vidatox είναι η εμπορική ονομασία υπό την οποία έχει καταχωρηθεί φυσικό προϊόν, παρασκευασμένο από το δηλητήριο του σκορπιού Rhopalirus junceus, το οποίο προορίζεται για χρήση ως συμπλήρωμα στη θεραπεία της παθολογίας και στην ανακούφιση από τον πόνο. Η απόφαση να παρασκευαστεί είναι προϊόν 15-ετούς ερευνητικού προγράμματος για τον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών του μπλε σκορπιού και για την αξιολόγηση των δυνατοτήτων του για στήριξη και βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των «Vidatoks» στη Βουλγαρία

θεμέλιο „Неогенезис”

Δημιουργός και παραγωγός του «Vidatoks»

Labiofarm

Διευθυντής Labiofam:
Δρ Χοσέ Αντόνιο Fraga Κάστρο

Για την ενημέρωσή σας:
www.labiofam.cu/homeopaticos