Κουβανοί ογκολόγοι σχολιάζουν

Μελετήσαμε προσεκτικά και διεξοδικά τον μηχανισμό δράσης στα ανθρώπινα επιθηλιακά καρκινικά κύτταρα. Οι χαμηλές συγκεντρώσεις του φυσικού εκχυλίσματος οδήγησαν σε προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο μέσω μιτοχονδριακής αποσταθεροποίησης της εσωτερικής μιτοχονδριακής μεμβράνης.
Αυτά τα αποτελέσματα παρείχαν τα πρώτα πειραματικά στοιχεία για τη χρήση του δηλητηρίου για θεραπευτικούς σκοπούς και για τον μηχανισμό δράσης, προκαλώντας σημαντικές ζημιές, τόσο στην ανάπτυξη όσο και στη μετάσταση των όγκων.

Δρ. Mariela Garcia, Επικεφαλής των Κλινικών Εραστηρίων της Labiofam:

Πραγματοποιήθηκε μελέτη φαρμακοεπαγρύπνησης, τύπου – μελέτη μιας σειράς περιπτώσεων – σε 2261 ασθενείς που είχαν διαγνωστεί με 33 τύπους κακοηθειών, οι οποίοι προσέφεραν την εθελοντική τους συμμετοχή στις ιατρικές υπηρεσίες της LABIOFAM Entrepreneurial Group.
Μετά τη συμπερίληψη του VidaPlus, περισσότερο από το 70% από τους ασθενείς που αξιολογήθηκαν έδειξαν ευνοϊκή εξέλιξη της θεραπείας, η λειτουργική τους ικανότητα αυξήθηκε, ο πόνος τους ανακουφίστηκε ή εξαφανίστηκε.

Δρ. Fabio de Jesus Linares, αρχηγός της ομάδας που δημιούργησε το φυσικό προϊόν “VidaPlus”

Μια αντικειμενική απόκριση όγκου παρατηρήθηκε στην πλειονότητα των νεαρών ασθενών – με μειωμένο μέγεθος όγκου σε 64,2%. Πρόοδος /ανάπτυξη/ του όγκου βρέθηκε μόνο στο 7,4% των ασθενών, με καλή και σημαντικά θετική επίδραση σε όλες τις άλλες περιπτώσεις. Υπήρξε μια σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής των παιδιών, με αποτέλεσμα την επιστροφή σε καθημερινές και σχολικές δραστηριότητες /σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν παιδιά που ήταν ήδη ακίνητα και καθηλωμένα σε αναπηρικό καροτσάκι/.

Δρ. Nudis Zamora, κορυφαία κουβανή ειδικός στους όγκους στο κεφάλι σε παιδιά και εφήβους

Όλα όσα είπαν οι συνάδελφοί μου εξηγούν την επίδραση του δηλητηρίου του λεγόμενου μπλε σκορπιού. Μαζί όλες οι ιδιότητες των πεπτιδίων σε αυτό το δηλητήριο έχουν δώσει και δίνουν τα αποτελέσματα που αποδείχθηκαν – τα πεπτίδια υπόσχονται πολλά για την ανάπτυξη ενός νέου αντικαρκινικού προϊόντος που θα πρέπει να επεμβαίνει στην αγγειογένεση, την επιβίωση των κυττάρων και την απόπτωση στην ανάπτυξη του καρκίνου.
Το “VidaPlus” είναι πολύ σημαντικό για ασθενείς σε ύφεση /τους λεγόμενους πρώην καρκινοπαθείς/ που έχουν ήδη θεωρηθεί υγιείς και που έχουν υποβληθεί σε όλα τα στάδια θεραπείας, χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας, ακτινοθεραπείας, ορμονικής θεραπείας/. Για αυτούς, το VidaPlus είναι ο θεματοφύλακας που θα πολεμήσει ενάντια στην επιστροφή του καρκίνου!

Δρ. Maria Dominguez, ανοσολόγος και ογκολόγος – ειδικός στον καρκίνο του μαστού