Τι είναι το VidaPlus (Vidatox);

Το “VidaPlus” είναι ήδη ένας παγκοσμίου φήμης θρύλος λόγω των αποδεδειγμένων ιδιοτήτων του στον αγώνα κατά του καρκίνου (είναι το πρώτο στον κόσμο προϊόν από συγκεκριμένους τύπους δηλητηρίων που ερευνήθηκε και αναλύθηκε διεξοδικά, καθώς και η αποικοδομητική επίδρασή των δηλητηρίων στα καρκινικά κύτταρα). Η χορήγηση αυτού του είδους προϊόντων για την καταπολέμηση και τη θεραπεία του καρκίνου χρονολογείται από το 1991. Τότε, η ερευνητική ομάδα Debin y col. απέδειξε για πρώτη φορά ότι το δηλητήριο του σκορπιού του είδους Leirus quinquestriatus έχει τόσο έντονο αντικαρκινικό αποτέλεσμα όσο και ικανότητα να σταματά την ανάπτυξη όγκων και μεταστατικών κυττάρων.

Για την Κούβα, αυτές οι επιστημονικές αναφορές προκαλούν ένα συγκεκριμένο επιστημονικό ενδιαφέρον για «τον δικό της» είδος μπλε σκορπιού του είδους Rhopalurus junceus – αυτό το δηλητήριο του νησιού χρησιμοποιήθηκε ως θεραπεία ήδη στις αρχές του 19ου αιώνα. Μετά από χρόνια και σε βάθος έρευνα και ανάλυση, το VidaPlus εμφανίζεται ως μια σοβαρά ερευνημένη και αποδεδειγμένη πρόσθετη δυνατότητα για την καταπολέμηση της παθολογίας.

Στην Κούβα υπάρχουν 32 είδη και υποείδη σκορπιών, αλλά μόνο το Rhopalurus junceus έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κουβανική ιατρική.

Το VidaPlus είναι η εμπορική ονομασία με την οποία ενεγράφη ένα φυσικό προϊόν που προέρχεται από το δηλητήριο του σκορπιού του είδους Rhopalurus junceus, προοριζόμενο ως συμπλήρωμα στη θεραπεία της παθολογίας και για την ανακούφιση του πόνου. Η απόφαση να παράγεται είναι το αποτέλεσμα ενός 15ετούς ερευνητικού έργου για τον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών του μπλε σκορπιού και την αξιολόγηση των δυνατοτήτων του, τόσο για να σταματήσει περαιτέρω η κακοήθης διαδικασία όσο και για να υποστηρίξει και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών.
Οι δημιουργοί του “VidaPlus” συστείνουν πρώτα το διάλυμα να λαμβάνεται ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την κλασική ιατρική θεραπεία / χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, φαρμακευτική αγωγή/ και να είναι ένα συνοδευτικό τους εραγαλείο… Και μόνο εάν η κλασική ιατρική παραιτηθεί από το να βοηθά τον καρκινοπαθή, τότε το “VidaPlus” να παραμείνει ως μια πολύ σημαντική βοήθεια …