Τρόποι χορήγησης

Πριν από αυτό, μην ξεχνάτε – το “VidaPlus” λαμβάνεται πάντα με άδειο στομάχι – το πρωί αμέσως μετά το ξύπνημα. Σε άλλες περιπτώσεις, το τελευταίο γεύμα να ήταν τουλάχιστον μιάμιση ώρα νωρίτερα και η λήψη υγρών – μισή ώρα πριν τη λήψη των σταγόνων!

1. Ξεβιδώστε το λευκό πλαστικό καπάκι. Στην πράξη, αυτό είναι το αποσφράγισμα του περιεχομένου του VidaPlus.

Κάτω από το λευκό καπάκι θα δείτε τον εσωτερικό δοσομετρητή, μέσω του οποίου μετρόνται οι σταγόνες “VidaPlus”. Γι ‘αυτό δεν χρειάζεστε σταγονόμετρο.

2. Ανοίξτε το στόμα και σηκώστε τη γλώσσα σας προς τη μέση του ουρανίσκου. Αμέσως μετά, γείρετε το ανοιχτό φιαλίδιο VidaPlus, έτσι ώστε ο δοσομετρητής να κατευθύνεται προς τον κενό χώρο κάτω από τη γλώσσα.

3. Σε αυτό το σημείο, ο δοσομετρητής θα αρχίσει να “ρίχνει” τις σταγόνες στον κενό χώρο μεταξύ της ανυψωμένης γλώσσας και των δοντιών. Αμέσως μετά, ανασηκώστε το φιαλίδιο γρήγορα προς τα πάνω για να σταματήσετε να ρέουν οι σταγόνες. Μετρήστε στο νου σας τον απαιτούμενο αριθμό σταγόνων που αναφέρεται στο πρόγραμμα δοσολογίας Σας.

4. Εάν μια άλλη σταγόνα πέσει στην στοματική κοιλότητα ενώ σηκώνετε το δοσομετρητή, μην φοβάστε, αυτό δεν θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα.

5. Μείνετε με τη γλώσσα σας υψωμένη στον ουρανίσκο για άλλα 6-8 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, αφήστε τη γλώσσα σας και καταπιείτε το υπόλοιπο σάλιο που έχει συσσωρευτεί κάτω από τη γλώσσα σας.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: μπορείτε να τρώτε και πίνεται υγρά 30 λεπτά μετά τη λήψη των σταγόνων!

Εάν αυτή η μέθοδος είναι δύσκολη ή αδύνατη για εσάς, έχετε άλλη επιλογή να πάρετε τις σταγόνες VidaPlus.

Το “VidaPlus” χορηγείται επίσης με τον ακόλουθο τρόπο – πάντα με άδειο στομάχι!:

1. Σε ένα μικρό πλαστικό / μη μεταλλικό / κουτάλι ρίχνονται 5 σταγόνες “VidaPlus”

2. Ο ασθενής σηκώνει τη γλώσσα του στον ουρανίσκο και στον κενό χώρο κάτω από τη γλώσσα χύνονται οι σταγόνες από το κουτάλι.

3. Η γλώσσα κρατιέται επάνω για άλλα 5-6 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώνεται, καταπίνοντας το κατάλοιπο του σάλιου…

4. μπορείτε να τρώτε και να πίνεται υγρά μετά από 30 λεπτά.