Πώς το VidaPlus® καταπολεμά τα καρκινικά κύτταρα

Ο όγκος χρειάζεται τροφή για να μεγαλώνει

Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε γιατί τα καρκινικά κύτταρα αναπτύσσονται γρήγορα και πώς ο όγκος μεγαλώνει γρήγορα – φαίνεται ξεκάθαρα πώς τα κακοήθη κύτταρα τρώνε τα γύρω υγιή κύτταρα και πόσο γρήγορα ο όγκος μπορεί να αναπτυχθεί, απορροφώντας τον περιβάλλοντα φυσιολογικό ιστό.

Η ανάπτυξη του όγκου /στην περίπτωση αυτή είναι διατομή του καρκίνου του πνεύμονα/ ασκεί πίεση στα γύρω νεύρα, προκαλώντας έτσι πόνο στην περιοχή των πνευμόνων. Οι φυσιολογικοί ιστοί χαρακτηρίζονται από καλό κορεσμό με αιμοφόρα αγγεία, τα οποία τους παρέχουν όλα όσα χρειάζονται. Καθώς μεγαλώνει ο όγκος «αφομοιώνει» το δίκτυο αίματος και έτσι αυτό καθίσταται πάροχος συνεχούς εισροής αίματος – αυτή η διαδικασία ονομάζεται σχηματισμός νέων αιμοφόρων αγγείων που πηγαίνουν απ’ ευθείας και ήδη λειτουργούν για τον όγκο.

VidaPlus ® plus – δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων

Το VidaPlus® plus μπλοκάρει και διακόπτει τη δημιουργία νέων αιμοφόρων αγγείων για τον όγκο.

Τα πέντε πρωτεϊνικά πεπτίδια που περιέχονται στο δηλητήριο του μπλε σκορπιού παίζουν το ρόλο της λεπίδας που διαπερνά τα κακοήθη κύτταρα – αυτά τα πεπτίδια προσκολλώνται σφιχτά στον κακοήθη σχηματισμό / κατέχουν την απίστευτη επιλεκτικότητα να μην “ενδιαφέρονται” για οποιαδήποτε άλλα κύτταρα στον άνθρωπο σώμα/. Μπλοκάρονται τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τον όγκο, καθώς και η ικανότητα του κακοήθους σχηματισμού να δημιουργεί νέα αιμοφόρα αγγεία και η παροχή του και ξεκινά μία διαδικασία σταδιακής επίθεσης, αποσύνθεσης και συστολής αυτού του σχηματισμού.

Ταυτόχρονα, το VidaPlus ® plus βοηθά στην υποστήριξη και ενίσχυση του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, επιτρέποντας στα υγιή κύτταρα να αποκτήσουν μεγαλύτερη αντίσταση.

VidaPlus ® plus βοηθά στην ενίσχυση του ανθρώπινου σώματος

Η εικόνα του τελευταίου κλινικού γραφήματος δείχνει την αρχική διαδικασία αποκατάστασης των καλοήθων κυττάρων και την αργή σταδιακή μείωση και εξαφάνιση του σχηματισμού όγκου.

Οι μελέτες σε αυτό το στάδιο δείχνουν επίσης μια σημαντική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, κατά τη διάρκεια των πειραμάτων και παρατηρήσεων, τόσο σε πειραματόζωα, όσο και στη συνέχεια στην κατάσταση των εθελοντών ασθενών, στους οποίους χορηγήθηκε το διάλυμα μπλε σκορπιού. Αυτή τη στιγμή ήδη εμφανίζονται και άλλες ουσίες στο VidaPlus ® plus, οι οποίες έχουν αντιφλεγμονώδη και αναλγητικά αποτελέσματα. Σε γενικές γραμμές, ο οργανισμός μπαίνει σε ένα στάδιο ύφεσης.