Ο Σκορπιός τρυπά τον καρκίνο

Ο Δρ. Fabio de Jesus Linares Pasos, Διευθυντής Εργαστηρίων Labiofam – παράρτημα Cienfuegos, Κούβα:

“Το VidaPlus βελτιώνει την ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών”

Δεν είμαστε οι μόνοι που δουλεύουμε με τους σκορπιούς. Το κάνουν τόσο στην Κίνα όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά χρησιμοποιούν δύο άλλους διαφορετικούς τύπους. Ο σκορπιός που μελετήθηκε από τους Κινέζους έχει πολύ ισχυρά αποτελέσματα, αλλά χρειάζεται ακόμα έρευνα. Οι Αμερικανοί, από την άλλη πλευρά, έχουν επικεντρωθεί σε ένα είδος που ζει στο Ισραήλ και του οποίου το δηλητήριο είναι αποτελεσματικό σε όγκους που βρίσκονται ειδικά στον εγκέφαλο.

Ενώ το δηλητήριο του Rhopalurus junceus βρίσκει τον καρκίνο από μόνο του, όπου κι αν έχει εμφανιστεί στο σώμα και του επιτίθεται. Επιπλέον, έχει ισχυρή αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δηλαδή – 3 σε 1. Επιτρέπει ακόμη και σε ασθενείς σε προχωρημένο στάδιο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να εγκαταλείψουν τη μορφίνη. Δεν είναι τυχαίο ότι το VidaPlus έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε 17 χώρες της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Τώρα μέσω της Βουλγαρίας εισέρχεται και στην Ευρώπη.

Σε VidaPlus PLUS εισαγάγαμε ορισμένες τροποποιήσεις και διατηρήσαμε την αποτελεσματικότητά του. Το δραστικό φαρμακευτικό συστατικό παραμένει το δηλητήριο του μπλε σκορπιού. Αποστραγγίζεται σε σταγόνες από την ουρά του με ηλεκτρική ώθηση. Πρόκειται μόνο για το είδος Rhopalurus junceus, αυτό είναι ένα υπέροχο δηλητήριο!… Συλλέγουμε τους σκορπιούς σε εργαστηριακά κέντρα που βρίσκονται σε κάθε κουβανική επαρχία. Σημειώνουμε εκείνους από τους οποίους έχουμε πάρει σταγόνες και τους αφήνουμε πίσω στη φύση. Πρόκειται για ένα περιβαλλοντικά ανανεώσιμο έργο που προστατεύει το περιβάλλον.

Το προϊόν είναι εύκολο να εξαχθεί και να παραχθεί, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, δεν έχει επιβλαβείς παρενέργειες, βοηθά πάντα τον ασθενή. Δεν λέμε ότι θεραπεύει τον καρκίνο και το προτείνουμε ως συμπλήρωμα στη βασική θεραπεία. Έχουμε όμως πολύ καλά αποτελέσματα μετά από 15 χρόνια έρευνας, αποδεικνύοντας ότι το VidaPlus σε πολλές περιπτώσεις σταματά την ανάπτυξη του όγκου. Στο 75% των ασθενών έχει θετική επίδραση.

Ο καρκίνος στην ουσία γεννιέται μαζί μας. Το αν θα αναπτυχθεί ή όχι εξαρτάται από εξωτερικούς παράγοντες. Το πιο σημαντικό είναι η έγκαιρη διάγνωση για να ληφθούν έγκαιρα μέτρα. Ο σκοπός είναι με σκευάσματα όπως το VidaPlus Plus είναι να μετατρέψουμε αυτήν την ασθένεια απλά σε χρόνια και ελεγχόμενη – αυτή είναι η κατεύθυνση μας.

Υπάρχουν στοιχεία ήδη από την εποχή του Κολόμβου,τα οποία δείχνουν ότι οι ινδιανοί που βρέθηκαν στο νησί μας από τους Ισπανούς αντιμετώπισαν επιφανειακά έλκη και όγκους με τσιμπήματα από μπλε σκορπιό. Στη λαϊκή ιατρική μας υπάρχουν διάφορες παλιές συνταγές για το βράσιμο των ουρών ενός μπλε σκορπιού ή για την τοποθέτησή τους στις κοιλιές των παιδιών με προβλήματα στην ούρηση.

Γενικά, το είδος Rhopalurus junceus ζει απομονωμένο από τον άνθρωπο – δεν μοιάζει με άλλους σκορπιούς που μπαίνουν στις αγροτικές κατοικίες. Υπάρχουν συνολικά 47 είδη σκορπιών στην Κούβα, 32 από αυτά βρίσκονται μόνο στο νησί μας. Και ο Rhopalurus junceus αποτελεί ένα από αυτά.

Στο εργαστήριό μας, όπου εξάγουμε το δηλητήριο, συλλέγονται συνήθως 3.000-4.000 τέτοιοι σκορπιοί. Έχουμε επτά υπαλλήλους – έξι γυναίκες και έναν άνδρα που είναι ήδη αρκετά εξοικειωμένοι με αυτούς και δεν φοβούνται καθόλου. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ατυχήματα. Ο Σκορπιός τρέφεται δύο φορές την εβδομάδα και μία φορά το μήνα αποστραγγίζονται μερικές σταγόνες δηλητήριο. Ή για να το πούμε λαϊκά και μη επιστημονικά – τους αρμέγουμε. Σημαδεύουμε εκείνους από τους οποίους έχουμε ήδη πάρει δηλητήριο και τους απελευθερώνουμε. Η σήμανση μας βοηθά να μην πιάσουμε ξανά σκορπιό που έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει.

Η αναπαραγωγή τους είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Η εγκυμοσύνη μπορεί να διαρκέσει από 1-2 μήνες έως 5-6 μήνες. Η ίδια η γυναίκα ρυθμίζει αυτήν την περίοδο ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες – αν είναι αρκετά ζεστή και υγρή, αν υπάρχει αρκετή τροφή κ.λπ. Στη γέννηση συνήθως δίνει ζωή σε 45 έως 90 μικρά. Αρχικά αυτά είναι με πορτοκαλί χρώμα και στρογγυλά. Τρέφονται για 2 εβδομάδες με τα εσωτερικά τους αποθέματα πριν από τη γέννηση. Σκαρφαλώνουν πάνω στη μητέρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κατεβαίνουν από πάνω της όταν είναι έτοιμα να τα καταφέρουν μόνα τους. Είναι μύθος ότι την τρώνε – δέν ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι σκορπιοί έχουν νυχτερινή ζωή. Εάν μπείτε στο εργαστήριο στο σκοτάδι, χωρίς να ανάψετε το φως, θα ακούσετε κροτάλισμα, παρόμοιο με αυτό των όρθιων κόμπρα. Με αυτόν τον τρόπο κροταλίζουν μερικές πλάκες που έχουν οι σκορπιοί στις κοιλιές τους. Αλλά αν ανάψετε τη λάμπα, σταματούν.

Έχουμε ακόμη πολλές ερευνητικές εργασίες που πρέπει να κάνουμε, αλλά το γεγονός είναι ότι το VidaPlus βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών. Αρχικά, όταν ήμασταν στην πρώτη φάση της ανάπτυξής του, πιστεύαμε ότι λειτουργεί πολύ καλά μόνο στους όγκους του εγκεφάλου. Αλλά έχουμε ήδη διαπιστώσει ότι έχει ευεργετική επίδραση σε όλους τους πιο συνηθισμένους τύπους καρκίνου – και στον εγκέφαλο, και στο μαστό, και στον προστάτη, και στο παχύ έντερο, και στους πνεύμονες….

Η δοσολογία του παρασκευάσματος εξαρτάται από τη φάση της νόσου. Εάν το άτομο είναι ήδη σε μορφίνη, πρέπει να πίνει 5 σταγόνες “VidaPlus” κάθε 4 ή 5 ώρες. Οι παρατηρήσεις μας σε τέτοιες περιπτώσεις αποδεικνύουν ότι πολύ σύντομα ο ασθενής αναρρώνει, μπορεί να σταματήσει τη μορφίνη, ο πόνος εξαφανίζεται και ξεκινά μια γενική ενίσχυση του σώματος…